Cautare

4891 de rezultate pentru "trident port constanta" (2.92 secunde)
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Profitand de lipsa de reactie a noii conduceri a Ministerului Transporturilor, Comunicatiilor si Turismului, datorata inerentei inertii decizionale specifice transferului de putere si instalarii noilor demnitari care vor coordona destinele transporturilor navale din Romania, Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, si-a continuat si dupa prima zi lucratoare a noului an politica de spoliere a celui mai mare port romanesc de la Marea Neagra.
In perioada 4-6 iunie a.c., la Constanta se va desfasura cea de a IV-a editie a Summit-ului Dunarii, eveniment international care va reuni cel putin 300 de reprezentanti ai autoritatilor si ai mediului de afaceri, printre care si numerosi ministri ai transporturilor din cateva state traversate de Dunare, printre care Ludovic Orban si omologii acestuia sau delegatii lor din Serbia, Olanda, Croatia, Ungaria si Austria, a aratat ieri Constantin Matei, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA, organizatoarea manifestarii.
Statiunea Costinesti a fost norocoasa intr-un fel, in sensul ca dupa inundatiile care au distrus plaja au fost alocate sume substantiale din care nu numai ca a fost remediata situatia si a fost "inaltat" un obelisc si mai mare ca cel vechi, dar a fost posibila si demararea proiectului port turistic.
Astfel, Anamaria Sava, director al Departamentului de Relatii cu Comunitatile din cadrul Companiei Bechtel ca santierele au fost deschise in localitatea Port - comuna Marca, punctul fiind unul de legatura cu tronsonul de autostrada din judetul Bihor.
Dell transforma orice televizor cu port HDMI intr-un mini-PC cu tastatura si mouse Adresat utilizatorilor din mediul business, Dell Wyse Cloud Connect este un dongle proiectat pentru a servi drept PC de buzunar, care poate fi utilizat oriunde avem la dispozitie un ecran cu port HDMI.
PORT TURISTIC LA BRATUL BORCEA (Autor: Pirloaga Marian) Proiectul Consiliului Judetean Calarasi PORT TURISTIC DE AGREMENT prinde contur. ... Primarul Dragulin si presedintele CJ Vasile Iliuta vor ceva mai ambitios, anume un port turistic.
Eu nu port niciodata aceeasi tinuta la un eveniment. ... - Imi place sa port lucruri deosebite pe care nimeni nu le are in garderoba. Niciodata nu port lucruri decoltate, dar imi plac hainele care evidentiaza linia corpului. ... - Nu port stilul elegant.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba, cu cel in cauza in stare de libertate. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 9 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 1 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de cutit intr-un loc public, cu P. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului de Politie Metrou, sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de cutit intr-un loc public, cu D.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), a cazut in dizgratia conducerii PSD Constanta, spun gurile rele, iar motivul ar fi Portul Constanta Sud Agigea.
Compania Navrom, inchiriat de Compania Hinmar Constanta, 4.800 tdw., echipaj: ... In aprilie am pornit, impreuna cu 4 mecanici si un radiotelegrafist, cu avionul spre Dubai, sa schimbam o parte din colegii de la bordul navei Calarasi, apartinand companiei Navrom si inchiriata de compania Hinmar din Constanta.
In Constanta, Basescu - 67%, Nastase - 33% Ca si in Bucuresti sau alte orase mari ale Romaniei, si la Constanta, Biroul Electoral Judetean a decis infiintarea a noua sectii de votare speciale pentru cei aflati in tranzit.
In Constanta, 14 candidati se bat pentru sefia legislativului judetean, fiecare cu sanse mai mari sau mai mici, dar este aproape axiomatic faptul ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean va fi ales din randul principalelor patru partide parlamentare:
In ultimii aproximativ doi ani, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta a intrat intr-un amplu proces de modernizare si retehnologizare.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: ... Demersul "Constanta constantenilor" a reunit aseara mai multi reprezentanti ai mediului politic si de afaceri ai orasului, intr-o intalnire libera, fara discursuri dar cu perspective clare.
google-analytics.com